На Шистівській об’їзній біля Володимира-Волинського — завершальний етап асфальтування

12.10.2020 / Новини

На ще одній ділянці автодороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що цьогоріч ремонтується, приступили до фінішного асфальтування поблизу села Шистів Володимир-Волинського району.

Верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші влаштовується поблизу села Шистів на відтинку автошляху, що веде в об’їзд міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 3+800), – інформує пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи виконує ТзОВ “Автомагістраль-Південь”.

У нинішньому році відновлюється 20 км цієї автодороги.

Крім того, нині активні ремонтні роботи проводяться ще на ділянці с. Верба – м.Володимир-Волинський, протяжністю понад 6 км. Тут наразі тривають роботи з укладання основи нового дорожнього покриття та влаштування вирівнюючого шару, а на понад 3-кілометровому відрізку вже укладено верхній шар дороги.

На ділянках проведення ремонтних робіт на автошляху Р-15 рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху).

Водіїв закликають бути уважними, обережними та взаємоввічливими на автошляхах, насамперед там, де проходять дорожні роботи!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*