На Сході загинув 22-річний волинянин

29.06.2018 / Новини

Житель села Омельне Ківерцівського району, загинув у зоні проведення ООС, поблизу Південного.

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на Ківерцівський районний військкомат.

Трагедія трапилася 28 червня, Андрію Волосу було 22 роки, служив у 24-ій бригаді.

“У грудні виповнилося б 23. Він був контрактником із 2015 року”, – розповів військовий комісар Сергій Матюк.

Посадовець розповів, що хлопець лише місяць тому одружився. Родину про загибель волинянина повідомили вчора. За попередньою інформацією, ховатимуть бійця у рідному селі.

На сторінці 24-ої бригади подають інформацію про бій. Так, ворог відкрив вогонь зранку 28 червня з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житловим будинкам цього населеного пункту.

За мить чергові вогневі засоби вже відкрили вогонь по противнику. Як виявилося, під прикриттям вогню, впритул до містечка наблизилась група бойовиків.

Резервну групу, яка за хвилину вже вела бій на околиці Південного, очолив командир взводу Валерій Казімірович Шишак. В ході бою, який тривав майже пів години, він побачив, що важко поранений боєць резервної групи – 22-річний волинянин Андрій Волос. Валерій Шишак, разом із Олегом Лотоцьким кинулися рятувати свого підлеглого, однак Шишак також отримав кулю.

“Не дочекавшись свого командира, згодом від отриманих важких поранень помер і боєць резервної групи, 22 річний Андрій Олександрович Волос”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*