На сесії Шацької селищної ради затвердили Програму соціально-економічного розвитку та Статут територіальної громади (ФОТО)

11.02.2018 / Новини

У п’ятницю, 9-го лютого відбулося чергове засідання 27 сесії Шацької селищної ради, яка відбулася під головуванням Людмили Цевух.

На сесію прибуло 22 депутати. Секретарем засідання з депутатів обрано Наталію Литвинюк, – йдеться на Facebook-сторінці Шацької районної ради.

Обранці слухали Андрія Семенюка, начальника Шацького відділення поліці та Євгена Шевчука, дільничого інспектора поліції про роботу правоохоронних органів на території Шацької ОТГ у 2017 році.

Також Людмила Науміч, завідувач ДНЗ № 1 смт Шацьк доповідала про фінансово-господарську та педагогічну діяльність очолюваного дошкільного закладу.

Під час засідання депутати затвердили Програму соціально-економічного розвитку Шацької селищної ради на 2018-2020 роки, Положення про методичну службу гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради, Статут територіальної громади Шацької селищної ради Шацького району Волинської області та інші.

Також, згідно затвержених положень, тепер у Шацькій селищній раді є порядок подання та розгляду електронних петицій, можливість проведення консультативних опитувань та залучення громадян через місцеві ініціативи.

В межах засідання депутати розглянули ряд земельних питань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*