На сесії Шацької селищної ради депутати працювали довго, але наполегливо

09.07.2016 / Новини

Засідання чергової п’ятої сесії Шацької селищної ради восьмого скликання тривало понад … 8 годин. Проте депутати розглянули усі запитання порядку денного та вирішили чимало нагальних проблем ради.

У п’ятницю, 8-го липня, під головуванням Сергія Віннічука відбулась п’ята чергова сесія Шацької селищної ради. На засіданні були присутні голова районної ради Сергій Карпук та заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Кужель. З депутатського корпусу на засіданні був 21 депутат, лише 5 – відсутні.

_DSC0027

Депутати швидко ознайомились та затвердили порядок денний, у якому було аж 37 (!) питань. Найбільше часу депутати обговорювали земельні питання, адже спеціаліст Ярослав Крат для чіткості та зрозумілості обґрунтовував кожну відмову чи погодження заяв жителів ради на отримання земельної ділянки, або ж на розробку детального плану території, або на затвердження проектів землеустрою тощо.

_DSC0021Також чимало часу обранці громади вирішував питання про встановлення ставок різних видів податків на території Шацької селищної ради: акцизного, транспортного, земельного, на нерухоме майно, внесок пайової участі замовників будівництва, туристичний збір. Про це доповідав юристконсульт Шацької селищної ради Сергій Боярчук.

_DSC0082Чітко та лаконічно про зміни до селищного бюджету на 2016 рік, а саме про використання залишкових коштів у сумі 465 000 гривень, доповідала головний бухгалтер ради Надія Дударчук.

Можна сказати, що депутати працювали без перерви – брали лише півгодини, аби відпочити, після чого продовжили свою роботу. Хоч засідання тривало понад 8 годин, сесію все-таки закрили, хоч були пропозиції перенести засідання.

До голови Сергія Віннічука надійшла пропозиція від депутатів не виносити стільки питань на наступні засідання сесій. Проте зазначимо, що від попереднього засідання сесії минув лише місяць.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*