На сесії Шацької селищної ради Атовці просили виділити земельну ділянку під дитячий майданчик

19.04.2017 / Новини

На черговій шістнадцятій сесії Шацької селищної ради обранці громади озвучували депутатські звернення, розглядали актуальні земельні питання та вирішували конфлікти між сусідами.

Про це пише видання “Район.Шацьк”.

Серед запитів головного управління Держгеокадастру у Волинській області, які прийшли на адресу Шацької селищної ради для погодження чи непогодження на сесії, були питання про виділення земельної ділянки для будівництва майданчика для відпочинку дітей учасників АТО, соціально незахищених та дітей-сиріт (табір «Волинська Січ»), а також земельних ділянок місцевим, іногороднім учасникам АТО та сім’ям загиблих на війні бійців.

Під час сесії стався конфлікт між Ярославом Кратом, головним спеціалістом з земельних питань селищної ради, та депутатами – членами земельної комісії. Зі слів обранців громади, посадовець на засіданні комісії приховав від них важливу інформацію, зокрема нічого не сказав про те, що землю просять атовці, а на сесії звинуватив депутатів у тому, що вони відмовляються голосувати за погодження цих ділянок.

На сесії голосували за затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, детальних планів територій, надавали і відмовляли в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затверджували акти комісії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*