На сайті посольства України в Ірані зникла заява про те, що версія теракту або ракетної атаки виключається

08.01.2020 / Новини

На сайті посольства України в Ірані ЗНИКЛА заява про те, що причиною авіакатастрофи українського літака в Ірані, за попередніми даними, стала аварія двигуна через технічні причини, а версія теракту або ракетної атаки виключається.

Натомість там з’явилися такі рядки: «Інформація щодо причин авіакатастрофи з’ясовується комісією. Будь-які заяви щодо причин аварії до рішення комісії не носять офіційного характеру», передає ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» рейсу PS 752 Тегеран – Київ розбився зранку 8 січня незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані. Літак впав одразу після зльоту. У мережі опублікували відео моменту падіння літака МАУ під Тегераном.

За попередніми даними, на борту перебувало 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули. На місці падіння знайшли чорну скриньку. За попередніми даними, авіакатастрофа сталася через несправність двигуна.

Глава Тегеранського центру невідкладної допомоги заявив, що тіла загиблих буде важко опізнати через високий ступінь пошкоджень. Зараз рятувальники збирають тіла людей на території близько двох гектарів, щоб передати їх судмедекспертам.

За кілька годин до катастрофи іранські військові обстріляли дві військові бази США на території Іраку.

Як раніше повідомило одне з місцевих видань, український літак могли випадково збити ракетою під час обстрілу Іраном військових баз США в Іраку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*