На розробку детального плану Любомльського району в бюджеті області немає коштів?

06.10.2016 / Новини

Для завершення розробки схеми детального планування Любомльського району вже цьогоріч просили виділити 209 тисяч гривень з обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 жовтня.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Любомльська райдержадміністрація звернулася до депутатів Волиньради щодо виділення коштів для розробки схеми планування території Любомльського району.

Як повідомив перший заступник голови Любомльської райдержадміністрації Олександр Герасимчук, раніше виділили кошти на умовах співфінансування 50 на 50%: Любомльський район проплатив 150 тисяч гривень, але в 2015 році процес розробки схеми планування території призупинили і зараз для його завершення не вистачає 209 тисяч гривень, які просять виділити з обласного бюджету на коригування плану.

У разі підтримки звернення роботи можна буде завершити до кінця року.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик просив членів комісії утриматися під час голосування щодо цього звернення. Він нагадав, що існує загальнообласна програма планування території області.

Посадовець зауважив, що хотів би заслухати інформацію про загальний стан справ, замість того, щоб фінансувати Любомльський район, забуваючи про інші.
Отже, питання він рекомендував розглянути в рамках загальнообласної програми і, заслухавши звіт управління містобудування та архітектури, ухвалювати рішення під час планування обласного бюджету на 2017 рік.

Цю пропозицію члени комісії підтримали.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*