На реконструкцію санаторію “Лісова пісня” витратять понад 29 мільйонів гривень

21.02.2020 / Новини

Реконструкцію Шацької «Лісової пісні» розпочнуть вже цього року – таке рішення комісії Мінрегіону.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА. 

Проєкт «Реконструкції лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького району фінансуватиметься частково за кошти ДФРР та кошти місцевих бюджетів. Проєктна вартість робіт – 29 мільйонів 55 517 гривень.

Зі слів голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, добудова «Лісової пісні» – пріоритетний проєкт для Волинської області, тому його підтримали і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, і депутати обласної ради.

Директорка закладу Руслана Дибель, розповідаючи про санаторій, зауважила, що деякі ремонтні роботи їм вдається робити власними силами, однак будівництво басейну і утеплення будівель потребують суттєвого фінансування, якого у закладу немає. Раніше «Лісова пісня» подавала проєкт на розгляд регіональної комісії по ДФРР, однак безуспішно.

Слід наголосити, що інвестиціний проєкт «Реконструкція лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в с. Гаївка Шацького району пройшов відбір шляхом голосування на веб-сайті «Онлайн платформа Мінрегіону» та набрав найбільшу кількість балів, що збільшило ймовірність його зархування до переліку об’єктів, які фінансуватимуться з ДФРР.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*