На прикордонній заставі у Висоцьку штунським школярам провели навчальну екскурсію

09.12.2017 / Новини

На прикордонній заставі с. Висоцьк 6-го грудня учням Штунської школи організували пізнавально-навчальну екскурсію.

Метою поїздки насамперед було привітання прикордонників з Днем Збройних сил України. Заодно діти ознайомились з побутом, умовами проживання та бойовою технікою захисників кордону.

Учні дуже уважно слухали розповідь заступника начальника застави, майора Чаблука С.І. про повсякденне життя військових, їх службу на кордоні нашої держави.

Старшокласників найбільше зацікавив огляд техніки: квадроцикл, снігохід, мотоцикли, а для учнів 4-го класу чимало вражень подарувало спілкування з собаками – вірними друзями прикордонників.

Поїздка учнів старших класів мала і навчальний характер. У них була можливість відпрацювати один з нормативів з вогневої підготовки – розбирання і складання автомата Калашникова. Ця тема є однією з важливих у вивченні предмета Захисту Вітчизни.

Гостинність прикордонників закінчилась солодким столом для учнів, якого підготували щирі дівчата-прикордонники: Ляшук Г., Повшук Ю., Чернецька В. Вчителі та учнів Штунської школи дуже вдячні прикордонникам за організовану і проведену екскурсію.

Автор  – вчитель Віталій Широчук 

IMG_2846 IMG_2849 IMG_2852 IMG_2854 IMG_2867 IMG_2882 IMG_2892

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*