На озері Світязь триває “Олімпійське літо” (ФОТО)

17.07.2017 / Новини

З 12-го по 15-го липня, комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» завершив заключний етап табору денного перебування чотирьохденною оздоровчою поїздкою на озеро Світязь.

На мальовничій галявині пансіонату «Шацькі озера» вмить виросло наметове містечко.

Повідомляють на сайті Луцькради.

Діти з нетерпінням чекали цієї подорожі, адже цікаво було провести ще декілька днів на свіжому повітрі в колі товаришів, з якими здружились в таборі. Навіть мінлива погода не стала на заваді їхньому активному відпочинку.

Кожен ранок для учасників табору розпочинався виконанням ранкової гімнастики. Впродовж дня, під пильним наглядом працівників центру, дітлахи купались, засмагали, навчались плавати, брали участь у товариських зустрічах з футболу, волейболу та різноманітних розвагах. Завершувався день дружніми посиденьками під зоряним небом біля вогнища, де діти спілкувались, а таємнича атмосфера їх зближувала та згуртовувала.

Третього дня перебування на Світязі, відбувся традиційний фізкультурно-оздоровчий захід «Свято Нептуна». Після сніданку всі учасники активно готували костюми, перевтілюючись в різних героїв. На берег, озера на чолі з повелителем морів і океанів Нептуном, вийшли русалки, мавки, чортенята та водяні, перетворивши свято на казкове дійство.

Погода внесла свої корективи в програму заходу. Завершивши культурну частину програми, спортивні змагання відбулись на галявині біля наметового містечка. Діти вправно виконували естафети та змагались в перетягуванні линви.

Не дивлячись на те, що у таборі були діти різного віку, переможених не було — перемогла дружба. Після заверешння змагань повелитель морів і океанів вручив всім учасникам свята призи. Особливо зраділи вони, отримавши солодкі призи- морозиво. Крім цього, юні вихованці отримали нагороди в різних номінаціях, зокрема за підготовку костюмів.

На прощання Нептун побажав усім учасникам свята міцного здоров’я, мирного, безхмарного неба, хорошого відпочинку, нових зустрічей і відплив зі своєю свитою до водяного царства.

Літо, яке принесло учасникам табору нові враження, зустрічі, знайомства та подорожі, не закінчується. КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запрошує дітей відвідувати приміщення Центру в різних мікрорайонах міста, де можна цікаво та активно провести своє дозвілля в колі друзів.


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*