На озері Люцимер Ігор Гузь здійнив “дискусійний заплив”

31.07.2017 / Новини, Статті

Народний депутат  Ігор Гузь в 101-й раз переплив озеро. Цього разу нардепу припала до душі водойма Люцимер, рошташована поблизу Шацька.

Довжина дистанції сягала 3 км. Заплив тривав 1 годину 55 хвилин. Участь брало п’ятеро сміливців: Валерій Макарук (спортсмен-альпініст), Ігор Верчук (заслужений тренер України з веслування на каное і байдарках), Ігор Гузь, Олександр ( підприємець з Луцька) та Олександр Цвид (житель Любомля).

Обидва Олександри дізналися про захід із соцмережі «Фейсбук».

Учасники запливу закликали долучатись охочих до змагань із крос-триатлону Polissia Challenge Cup 2017, які стартують 26- серпня на озері Сомин. Призовий фонд по 15 тисяч гривень окремо для жінок та чоловіків.

«Моя філософія, яку я сповідую, поширюю, дуже проста – закликаю молодь вести здоровий спосіб життя. Здоровий спосіб життя – це обмеження, чи не вживання, алкоголю, нікотину, за наркотики взагалі не говорю.», – підкреслив нардеп.

Він також анонсував переплиття озер Пулемецького (Шацького району) та Тур (Ратнівського району). Для недоброзичливців депутат дав чітку відповідь: «Хто хоче піаритися – піартеся у такий же спосіб. Бігайте, плавайте!».

На фініші з теплими рушниками та букетами польових квітів плавців чекали представники преси та група підтримки.

Подолавши дистанцію, Ігор Верчук розповів, що отримав задоволення не тільки від самого плавання, а можливо навіть більше від спілкування та від того, як їх зустрічали на березі.

«Враження дуже приємні, було про що порозмовляти. Рекомендую всім! І думаю на цьому не буду зупинятися», – прокоментував підприємець Олександр.

Порадив кожному займатися спортом і Валерій Макарук.

Олександр із Любомля зізнався, що заряд адреналіну отримав, бо, чесно кажучи, не надіявся що здолає відстань. Бо раніше він перепливав тільки Мале Згоранське озеро.

Ігор Гузь розповів, що це був «дискусійний заплив», адже під час запливу учасники обговорювали громадсько-політичні питання. Крім того депутат порадив усім плавати, бо «в здоровому тілі – здоровий дух».

IMG_5820IMG_5846 IMG_5839 IMG_5877 IMG_5914 IMG_5963 IMG_6000 IMG_6021 IMG_6027 IMG_6060 IMG_6067 IMG_6082 IMG_6091

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*