На озерах Шацького району – аншлаг для любителів порибалити

11.01.2017 / Новини

Кількаденні різдвяні морози, що вночі сягали більше 20 градусів, скували озера району міцною кригою. Це ж дало старт любителям порибалити, адже відчуття від зимової риболовлі можуть бути не менш яскравими, захоплюючими та результативними, ніж в будь-яку іншу пору.

Другим після Світязя за популярністю озером для любителів та професіоналів порибалити є Люцимер. З’їжджаюся сюди не лише з Шацька, а й віддалених сіл. Немалий аншлаг на початку тижня був і в спеціалізованих рибальських магазинах селища, де риболовам можна було оновити своє зимове спорядження.

Лише на одному з берегів озера стояло більше десятка автомобілів рибалок.

А загалом же Люцимер в середу, 11-го січня, був «всіяний» любителями порибалити. За приблизними підрахунками, на озері в цей день сиділо більше 300 чоловіків, а напередодні, у вівторок, й того більше.

Відчайдухи, котрі в такі морози планували порибалити увесь день, встановили біля себе невеликі намети, де можна покласти усе своє рибальське спорядження. Хтось же не витримував морозів та вже в обід з чималим уловом ішов додому.

Шкодують рибалки лише за тим, що немає в таку пору тих же продавчинь, які пропонують гарячий чай та легкі обіди влітку відпочивальникам. В таку пору їхні послуги були б не менш затребуваними, ніж влітку!

img_1041 img_1042

Віта Шепеля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*