На Любомльщині знайшли кузов від краденої автівки

23.12.2016 / Новини

У Ковелі учора, 22 грудня, правоохоронці під час проведення обшуків вилучили кузов автомобіля та запчастини до нього, який був викрадений у місті Ковель 16 листопада цього року.

16 листопада цього року близько 18 години до Ковельського відділу поліції звернувся місцевий житель із заявою про викрадення автомобіля, – інформує прес-служба поліції Волині.

Як повідомив 35-річний потерпілий, зловмисник під приводом купівлі автомобіля «AUDI А6», попросив у потерпілого провести «тест-драйв» транспортного засобу та зник на автомобілі у невідомому напрямку

Під час проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний житель Ковеля.

Під час проведення обшуків кузов викраденого автомобіля було вилучено в одному із сіл Любомльського району, а запчастини та деталі – в орендованому зловмисником гаражі в Ковелі. Частину деталей автомобіля зловмисник продав.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Слідчі оголосили чоловіку про підозру у скоєному злочині. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*