На Любомльщині викрили групу незаконних скупників брухту (фото)

25.11.2016 / Новини

У середу, 23 листопада, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання області інспектори групи реагування патрульної поліції у селі Куснище Любомльського району зупинили автомобіль «Mercedes» під керуванням 30-річного жителя Луцька.

Під час огляду в автомобілі поліцейські виявили брухт без жодних належних документів. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 213 Кримінального кодексу України та проводять досудове слідство.

Про це інформують у прес-службі волинських правоохоронців.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що 30-річний лучанин, ймовірно, здійснював прийом та перевезення брухту чорних металів без відповідних на те документів.

Автомобіль разом із брухтом поліцейські затримали та доставили на арештмайданчик Любомльського відділу поліції.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження поліція просить повідомити правоохоронців, якщо серед вилученого є речі, які належать вам чи вашим знайомим. Контактні телефони: 068 580 40 53 або 102.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*