На Любомльщині відкрили фотовиставку «Герої серед нас» (ФОТО)

06.04.2017 / Новини

29-го березня  2017 року Любомльщина перейняла  патріотичну естафету, презентуючи фотовиставку «Герої – серед нас», яку урочисто відкрили  у фойє  районного будинку культури.

Про це інформує сайт Волинської ОДА.

Героями фотовиставки стали сімнадцятеро волинян. Усі вони мають різні долі, різні військові звання і  різними шляхами потрапили на фронт, але їх об’єднує одна риса – це люди-патріоти, які подолали свої страхи і за покликом серця  пішли захищати свою землю. А сьогодні вони проявляють мужність і героїзм у трудових буднях, даючи урок патріотизму підростаючому поколінню.

Серед присутніх на урочистому відкритті – перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, трудові колективи  установ, громадськість та представники ЗМІ.

Фотовиставка – спільний проект відділу інформаційної політики облдержадміністрації та заслуженого журналіста України, члена Національної спілки журналістів та Національної спілки краєзнавців України Валерія Мельника, головно метою якої  є формування у суспільстві шанобливого ставлення до захисників України, утвердження активної громадської та патріотичної позиції, готовності до захисту суверенітету та територіальної цілісності України, зміцнення почуття гордості за героїчне минуле та сьогодення свого народу.

– Серед нас, часто скромні й непримітні, сором’язливі й мовчазні живуть справжні герої, які й не визнають себе такими, мовляв, звичайна справа. Герої, які чесно виконали свій обов’язок перед Батьківщиною і нині залишаються соціально активними будівниками нашого майбутнього. І ми вдячні їм і тим, хто і на сьогоднішній день залишається на бойових рубежах. Ми повинні виховувати наше молоде покоління та показувати йому, як захищати Україну на прикладі Героїв, – зазначив  заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук.

Присутні мали змогу детальніше ознайомитись  з експозицією виставки.

Окрім того, з 31 березня  по 4 квітня фотовиставку експонували в районному краєзнавчому музеї. Любомльчани  та жителі району  відвідали  експозицію та поглянули у вічі тим, хто пішов боронити  цілісність та незалежність України, за наше спільне щасливе майбутнє.

Нині ж пересувна фотовиставка «Герої – серед нас»  розміщена у фойє  Любомльського професійного ліцею, де саме 4 квітня, для учнів закладу, працівників та відвідувачів виставку провели патріотичну годину.

Слід зазначити, що фотовиставка на Любомльщині діятиме до 8-го квітня 2017 року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*