На Любомльщині відбудеться фестиваль з пляжного волейболу

11.07.2016 / Новини

У селі Згорани Любомльського району відбудеться обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Дійство відбуватиметься 14-17 липня за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та масових заходів «Олімпійське літо 2016», повідомляють організатори.

Загальне керівництво з організації та проведення фестивалю здійснює Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з сектором молоді і спорту Любомльської райдержадміністрації.

Захід буде проводитися з метою залучення населення області, особливо дітей та молоді, до фізичної культури та занять спортом. Пропагуватимуть здоровий спосіб життя та протистояння шкідливим звичкам, організацію активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення та розвиток пляжного волейболу в області.

Фестиваль проводитиметься за правилами гри у пляжний волейбол. Система проведення визначається суддівською колегією спільно з оргкомітетом турніру після реєстрації команд.

Передбачено такі категорії:

чоловіки до 35 років;
чоловіки 36-45 років;
чоловіки 46 років і старші;
жінки.
Переможців та призерів фестивалю нагородять медалями, грамотами, дипломами, кубками і призами від організаторів та спонсорів. Зареєструвати команду можна за телефоном (0332) 78-03- 75.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*