На Любомльщині вдруге відбудеться міжнародний фестиваль “FEST Like”

18.07.2017 / Відео, Новини

Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя” ініціює проведення другого міжнародного фестивалю  “FEST Like” на території Любомльщини. Цьогоріч він відбудеться 13-го серпня на березі Великого Згоранського озера.

Нагадаємо, перший фестиваль “FEST Like” проходив минулого року у тому ж місці впродовж двох діб (16-го та 17-го липня).

У 2017-му організатори обіцяють грандіозніше шоу за один день. Берег озера стане плацдармом для виступів молодих виконавців, турніру з волейболу, ярмарки та розважального майданчика для дітей.

Родзиннкою денної програми буде міжнародне авторалі. Кращі гонщики України, Польщі та Білорусі спробують подолати трасу бездоріжжя у лісових масивах поблизу водойми.

На нічній сцені (яка цьогоріч буде значно більшою) вируватимуть сучасні гурти. Хедлайнер – гурт “ФлайzZzа”. Команда виконує музику в стилях регі, хіп-хоп, фанк, латина, рок, фольк, електронна музика.

За час свого існування гурт сотні разів виступив на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі. “ФлайzZzа” неодноразово ставав своєрідною “візиткою” України на різних концертах поза межами своєї країни.

Романтики та любителі подорожувати зможуть провести ніч у наметовому містечку, поласувати стравами польової кухні, насолодитися мальовничими краєвидами Згоран.

Детальніше згодом.

20120965_1412924742116980_555585423_n

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*