На Любомльщині шукають перевізників для обслуговування місцевих маршрутів

05.01.2019 / Новини

Любомльська райдержадміністрація оголосила конкурс оборотних рейсів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району.

Йдеться, зокрема, про маршрути:

  •  Любомль — Мосир;
  •  Головно — Любомль;
  •  Любомль — Олеськ;
  • Любомль — Новоугрузьке (із заїздом у с. Забужжя);
  • Головно — Любомль — Бережці (із заїздом у с. Старовойтове);
  •  Любомль — Зачернеччя, Зачернеччя — Чорноплеси

Функції організатора виконує відділ регіонального розвитку Любомльської РДА.

Прийом документів та отримання інформації про об’єкти конкурсу, їх основні характеристики, умови конкурсу, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, бланків заяв, анкет на участь в конкурсі та переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, переліку документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом проводяться за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, 23, відділ регіонального розвитку райдержадміністрації каб. 313, телефон для довідок 2-22-33 електронна адреса: ekonomika@lbmadm.gov.ua. (Графік роботи: понеділок — четвер з 8.00 до 17.15 год.; п’ятниця — з 8.00 до 16.00 год.).

Термін подання документів по 28 січня 2019 року включно. Конкурс, участь у якому безкоштовна, проводитиметься 12 лютого 2018 року об 11.00 год. за адресою: м. Любомль вул. Незалежності, 23, каб. № 314.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на веб-сайті Любомльської райдержадміністрації

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*