На Любомльщині – проблема зі сповіщенням призовників

28.03.2018 / Новини

27-го березня перший заступник голови Любомльської райдержадміністрації Олександр Герасимчук провів нараду, на якій обговорили проведення в районі весняного призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Про це йдеться на сайті райдержадміністрації.

Участь у нараді взяв заступник військового комісара Любомльського ОРВК –начальник відділення комплектування – майор Олександр Степанов.

В ході наради перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук зазначив, що черговому призову в квітні – травні 2018 року на строкову військову службу в Любомльському районі підлягає 846 юнаків віком від 20 до 27 років.

Заступник військового комісара-начальник відділення комплектування Любомльського ОРВК майор Олександр Степанов повідомив, що частина призовників із цього списку має право на відтермінування або не проживають тривалий час на територіях громад, хоч і там зареєстровані. Для того, щоб “відсіяти” їх із списків необхідні документи. Окрім того, він вкотре наголосив, що строковики несуть військову службу у частинах постійних місць дислокації, до проведення антитерористичної операції без надання їх власної згоди не залучаються.

Виконувачі обов’язків старост зазначили , що основною проблемою, яка виникає під час оповіщення, є відсутність юнаків за місцем реєстрації, адже третина з них перебуває за кордоном на тимчасових заробітках.

Учасники наради обговорювали проблемні питання та визначали шляхи їх вирішення.

2 Коментарів На Любомльщині – проблема зі сповіщенням призовників

  1. Та у Любомльському військоматі стільки”призовників”, то нехай ідуть і служать, а то тільки штани протирають і ніхто цього не бачить

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*