На Любомльщині породіллям вручили “пакунки малюка” (ФОТО)

16.11.2018 / Новини

З вересня цього року в Україні запрацювала нова програма допомоги для сімей з новонародженими дітьми, згідно якої під час виписки з пологового будинку батьки немовлят отримують “Пакунок малюка”.

До бебі-боксу увійшли найнеобхідніші для дитини речі:зокрема, пелюшки, сорочечки, шапочки, пінетки, підгузки, ковдра, матрац, термометр, соска, пляшечка, олійка та присипка. Окрім одягу та інших важливих речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, які допоможуть батькам якнайкраще доглядати за дитиною, – йдеться на сайті Любомльської РДА.

У Любольському районі триває вручення даної державної допомоги.

У четвер, 15-го листопада, голова райдержадміністрації Олександр Устименко та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Веремчук відвідали пологове відділення КНП “Любомльського ТМО Любомльської районної ради” та урочисто вручили “пакунок” мамам новонароджених малюків з с. Хворостів Ларисі  та смт. Шацьк Олені, які нещодавно народили немовлят.

В кожній сім’ї це уже друга дитина.

В свою чергу, голова райдержадміністрації Олександр Устименко привітав матусь з народженням немовлят та побажав їм рости здоровими та щасливими на радість батькам і гордість країни.

Також, він зазначив, що батькам новонароджених, така допомога від держави є дуже суттєвою та важливою, адже усі речі, які містяться у пакунку, обов’язково стануть у нагоді маленьким українцям.

Орієнтовна сума бебі-боксу становитьт5 тисяч гривень. Фактично, він є додатком до основних виплат при народженні дитини.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*