На Любомльщині поліція працювала в посиленому режимі

04.03.2017 / Новини

З метою стабілізації криміногенної ситуації на території Любомльського району з 7 по 28 лютого Національною поліцією України проводились оперативно-профілактичні заходи.

За звітний період у журналі Єдинного обліку зареєстровано 333 заяви й повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Зокрема під час відпрацювання зареєстровано 16 кримінальних правопорушень, у ході розслідування яких 4 особам повідомлено про підозру.

Окрім того, 12 особам повідомлено про підозру в учиненні злочинів, зареєстрованих до початку відпрацювання. Серед яких: розтрата бюджетних коштів службовими особами, нанесення тілесних ушкоджень, підробка паспорта, незаконний прийом металобрухту, крадіжки телефону та ноутбука з авто на митниці, гаманця з приватного будинку, консервації із літньої кухні, грошей з верхнього одягу в лікарні, секції паркану з території автостанції, магнітоли й акустичних колонок із транспортного засобу тощо.

Перевірено 388 власників мисливської вогнепальної зброї. За порушення правил зберегіння вилучено 9 одиниць зброї, притягнуто до адміністративної відповідальності 10 власників.

Здійснено також 93 відпрацювання по таких об’єктах: ломбардах, гаражних кооперативах, станціях технічного обслуговування, місцях відпочинку громадян (кафе, бари, нічні клуби), ринках, залізничному вокзалі, автостанції.

Згідно ухвал Любомльського райсуду проведено 9 санкціонованих обшуків.

Розшукано особу, яка переховувалася від органів слідства та суду.

Складено 157 адміністративних протоколів. 9 з них за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*