На Любомльщині підтримують сільськогосподарське виробництво (ФОТО)

11.11.2018 / Новини

7-го листопада, під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Устименка відбулось засідання комісії щодо використання коштів з районного бюджету та фінансової підтримки галузі сільськогосподарського виробництва на території Любомльського району.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На порядок денний комісії було винесено чотири питання, а саме:

1) Розгляд заяв власників особистих селянських господарств на дотацію за утримання 3 і більше корів;

2) Розгляд заяв власників особистих селянських робіт на дотацію за утримання телиць (нетелів) до 2-х річного віку, які народились в результаті штучного осіменіння;

3) Розгляд заяв фермерських господарств “Вест-Фенікс” та “САМЛАН” на дотацію за посів гречки;

4) Розгляд заяви від жителів сіл Пілгородне, Застав’є, Вілька-Підгородненська та Боремщина щодо випасу худоби Сергія Грицюка та Петра Васейка, так як їх тварини завдають школи місцевим жителям.

Комісія розглянула 25 заяв від власників особистих селянських господарств з них: 17 – за утримання 3-х і більше корів, 8 – на отримання дотації за телиці (нетелі) до 2-х річного віку народжені в результаті штучного осіменіння. Також, звернулось два фермерських господарства «Вест-Фенікс» та “САМЛАН” на отримання дотації за посів гречки.

Всі заяви детально вивчені та опрацьовані, по кожному зверненню прийняті відповідні рішення згідно чинного законодавства.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*