На Любомльщині контрабандисти, тікаючи від прикордонників, “загубили” 20 ящиків цигарок (фото, відео)

28.11.2016 / Новини

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону затримали у прикордонній смузі автомобіль та партію контрабандних сигарет без акцизних марок.

Про це інформують у прес-службі прикордонників.

Близько 2-ї години ночі,  один із прикордонних нарядів помітив на околиці села Замлиння Любомльського району рух автомобіля у бік кордону.

Побачивши прикордонників, які наближались, водій «додав газу» та намагався втекти. Проте, втікаючи від правоохоронців, автівка застряла у багнюці лісової дороги, а двоє осіб, які були в ній спробували приховати та перенести у ліс пакунки з тютюном.

Однак це їм не вдалося, так як прикордонний наряд вже наздогнав та наближався до втікачів. Тоді порушники покинули автомобіль і товар та, скориставшись темрявою, вдалися до втечі.

Всього охоронці кордону виявили в автівці «Джип Черокі» 8 ящиків сигарет, а згодом, поряд у лісі – ще 12 ящиків з тютюновими виробами. Зараз прикордонники продовжують активні пошуки учасників нічної пригоди.

4 Коментарів На Любомльщині контрабандисти, тікаючи від прикордонників, “загубили” 20 ящиків цигарок (фото, відео)

  1. Прикордонники чому коли вас кличуть на схід ви платите дуже великі гроші щоб туди не піти там набагато більше контрабанди повірте я там був.Ви лягаєте в лікарню всцикаються щоб не йти ловити контрабандистів

  2. Що ви вчепились до тих прикордонників за нещасних 10 ящиків? Зараз всі знають, що кордон практично голий, бо нема кому служити, перекривають різними мобільними групами і т.д. В кого є голова на плечах і не лінується, то можна не тільки цигарки, а й чорта лисого переправити. Кожен день тільки й пишуть, що там зловили, то там, і що, скрізь прикордонники винні? То треба бути дурним, щоб жити в якомусь селі під Бугом і нічого не робити. І на кого тим хлопцям з села надіятись, на державу, що зарплату дасть? Дулю з маком. Молодці, тільки шкода, що спіймали. А прикордонники теж молодці, що свою роботу виконали.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*