На Любомльщині християнська молодь організувала відпочинок для дітей

16.08.2016 / Новини

У селі Скиби на Любомльщині християнська молодь та релігійна громада Церкви Християн Віри Євангельської “Благодать” уже четвертий рік поспіль організовують дитячий денний табір відпочинку для сільської дітвори.

Цьогоріч табір відбувався у Скибах з 29-го липня по 2-е серпня. Перед початком його роботи християнська молодь поширювала запрошення для дітей із Скиб та ближніх сіл. Дітвора не тільки весело проводила час та відпочивала, а й навчалась.

Учасниками табору були дітки від 3-х років. Цікавими були ігри, спортивні заходи, екскурсія до лісу. Крім того, діти безкоштовно харчувались, їх пригощали морозивом та фруктами.

У табір денного відпочинку ходила також маленька Іринка, донька депутатки Любомльської районної ради Світлани Шлапи.

“У таборі мені сподобалось усе. Діти брали участь у гуртках різної тематики. Для мене цікавим був гурток “Умілі ручки”, адже ми виготовляли з картону зайчиків, метеликів, картини з кави та макаронних виробів. Веселими були загальнотаборні ігри, особливо запам’яталась гра “Овечки”. Також нам розповідали, які бувають люди у житті – погані й хороші. Треба бути хорошою людиною”, – ділиться приємними спогадами Іринка.

З дітьми весь час проводили наставники, які не тільки розважали дітей, а й навчали. Представники церкви провели цікавий урок Біблії для дітвори. Зі Скиб до організації табору долучилась сім’я Лойків – брати Роман й Ярослав та сестри Наталя й Оксана.

“Дуже дякую за організацію такого дозвілля сільської дітвори. Сюди у табір приходила малеча навіть із ближніх до Скиб сіл. Від себе особисто хочу побажати представникам Церкви “Благодать” й християнській активній молоді наснаги, сил та здоров’я”, – бажає Світлана Шлапа, депутат Любомльської районної ради.

Після закриття табору уся малеча залишилась задоволеною. Батьки висловлюють щиру подяку організаторам денного табору та висловлюють найкращі побажання директору любомльської Церкви “Благодать” Петру Світящуку за хороший відпочинок їх дітей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*