На Любомльщині дітям загиблих учасників АТО вручили розрахункові сертифікати

08.09.2016 / Новини

У Любомльському районі мережа «Наш Край» та волонтерський рух “Мeцeнaти для сoлдaтa” організували благодійну акцію підтримки дітей загиблих та зниклих безвісти у зоні АТО. Кожній дитині загиблих учасників АТО з Любомльщини вручили розрахункові сертифікати на суму 500 гривень.

У рамках спільного проекту “Меценати для Солдата” і мережі супермаркетів “Наш Край” волинські діти Небесного Легіону і тих бійців, що й досі вважаються зниклими безвісти отримали сертифікати – по 500 гривень на кожну дитину.

У четвер, 8-го вересня, представники організації та волонтери вручили сертифікати для дітей загиблих учасників АТО з Любомльщини.

З Любомльського району у зоні АТО загинуло семеро хлопців – Олександр Сацюк, Микола Штанський, Анатолій Федчишин з Любомля, Сергій Кушнір з села Машів,Олександр Грошев з села Масловець, Сергій Киричук з села Римачі, Юрій Гіль з села Олеськ.

Як пояснюють організатори акції, кожен сертифікат на суму 100 гривень для того, аби була змога оплатити декілька покупок. Відповідно кожній дитині давали по 5 сертифікатів. Ними можна буде розрахуватись за товари у магазинах мережі «Наш Край» (окрім тютюнових виробів та алкоголю).

_dsc0004

Олександр Лисенко, голова Любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО “Миротворець”

_dsc0008

Олександр Лисенко вручає сертифікати для Олени Штанської, дружини загиблого Миколи Штанського

_dsc0026

Дві донечки загиблого Анатолія Федчишина теж отримали сертифікати

_dsc0043

Такі сертифікати отримала родина загиблого учасника бойових дій Сергія Кушніра

Крім того, такі ж сертифікати отримали й діти загиблих учасників АТО з Любомльського району (з Полап, Масловця, Радехова).

1 Коментар На Любомльщині дітям загиблих учасників АТО вручили розрахункові сертифікати

  1. О…вже 500 грн спасуть ці родини і весь світ. Но молодці ті хто хоть ці гроші дав

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*