На Любомльщині дбають про природниче виховання молоді (фото)

23.09.2016 / Новини

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко відвідав обласний еколого-натуралістичний центр.

Про це інформують у прес-службі Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

Директор закладу Валентина Остапчук та завідувач відділу екології Валентина Юхимчук розповіли про напрямки діяльності, особливості роботи установи та методи навчання і природничого виховання діток та учнівської молоді.

Зокрема, вони наголисили на тому, що  Центр координує роботу 4 станцій та 6 відділів.

Філія Центру є і Любомльському районі.

Валентина Остапчук розповіла, що дітки, які тут займаються, неодноразово здобували перемоги в обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсах.

У навчальних та позашкільних закладах організована робота 67 «живих» куточків. Започатковано та два роки поспіль проводиться обласна виставка-конкурс «Барвистий світ домашніх улюбленців».

“Маємо зробити все, щоб кількість шкільних лісництв збільшувалася. Адже виховати достойну заміну – найважливіше завдання кожного, хто прагне залишити після себе гарну згаду і продовжити важливу справу збереження лісу”, – зазначив Олександр Кватирко, пообіцявши з боку управління і надалі сприяння та підтримку.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*