На Львівщині прикордонники затримали мікроавтобус зі 100 тисячами пачок цигарок (ФОТО, ВІДЕО)

29.03.2017 / Новини

Цієї ночі поблизу державного кордону України, прикордонники Мостиського загону виявили 200 ящиків сигарет білоруського виробництва.

Про це інформує сайт Державної прикордонної служби.

Під час патрулювання на контрольному посту, виставленому на одній із доріг у прикордонній смузі поблизу населеного пункту Малнів, прикордонний наряд зупинив вантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

У мікроавтобусі прямували двоє жителів Львівщини, 1986 та 1969 років народження.

Під час перевірки з’ясувалося, що у пасажира відсутні документи, що посвідчують особу, а в самому мікроавтобусі перевозяться велика кількість ящиків з сигаретами.

Громадян та мікроавтобус було доставлено у прикордонний підрозділ та проінформовано взаємодіючі органи. Під час детального огляду вантажу було встановлено, що всього громадяни везли 100 тисяч пачок сигарет «Queen Menthol» білоруського виробництва без акцизних марок. Пояснити походження курива громадяни не змогли.

Прикордонники проінформували працівників Державної фіскальної служби України, яким і буде передана партія контрабандного товару.

Читайте також:

1 Коментар На Львівщині прикордонники затримали мікроавтобус зі 100 тисячами пачок цигарок (ФОТО, ВІДЕО)

  1. КРАЇНА ДУРНІВ-це дуже просто робиться у Лукашенка.(за 1-день від А до Я\\\Просто у нас Спрут–корупція у всіх гілках влади\\\

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*