На Любомльщині вже другий день рятувальники гасять пожежу на торфовищі

29.04.2020 / Новини

На Волині минулої доби рятувальники ліквідували 8 загорань сухої трави. Нині триває ліквідація пожежі на торфовищі в Любомльському районі.

Про це повідимили в пресслужбі управління ДСНС у Волинській області.

Так, 28 квітня рятувальники ліквідували 8 пожеж сухої трави, що трапилися на території Волинської області. Триває ліквідація пожежі на торфовищі у Любомльському районі. Усі загорання спричинені необережним поводженням з вогнем громадян.

Зокрема 28 квітня о 14:12 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання на торфополі поблизу села Крушинець Любомльського району. Вогонь осередками охопив угіддя на площі 1,2 га.

На місці події працювали шестеро рятувальників 10-ої державної пожежно-рятувальної частини та двоє вогнеборців місцевої пожежної охорони смт Головне, їм допомагали 5 осіб місцевого населення, залучено пожежний автомобіль та 3 мотопомпи. Приборкано загорання на площі 0,7га, гасіння триває.

Цього дня рятувальники також ліквідували пожежу сухої трави та чагарників біля смт Люблинець Ковельського району у смт Маневичі, а також приборкали горіння сухої трави на відкритих територіях у Володимир-Волинському, Луцькому, Любешівському, Ратнівському районах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*