На Любомльщині відбувся спільний рейд рибоохоронного патруля та прикордонників (ФОТО)

11.04.2019 / Новини

9-го квітня  Волинський рибоохоронний патруль провів спільний природоохоронний рейд з представниками Луцького прикордонного загону та УТМР.

Захід проходив у прикордонній смузі по річці Західний Буг, у Любомльському районі Волинської області, – повідомили у Рибоохоронному патрулі Волині.

Так, спільними діями було викрито громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів сітним знаряддям лову – “ятерем”. Інцидент стався на р. Неретва, поблизу с. Терехи Любомльського району.

На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП – грубе порушення правил рибальства. Знаряддя лову було вилучено. Матеріали справи направлено до суду для притягнення винної особи до адміністративної відповідальності.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони та прикордонників, громадянину не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

Згодом на тому ж водному об’єкті, рейдовою групою було виявлено вісім без господарських риболовних сіток та три “ятера”. За цим фактом інспекторами рибпатруля було складено акт виявлення та вилучення безхазяйного майна.

“Співпраця з Луцьким прикордонним загоном є важливим та ефективним методом боротьби з браконьєрами для захисту водних об’єктів області. Особливо актуальними такі заходи є у період нерестової заборони. Тому працівники обох відомств і надалі здійснюватимуть колективні рейди відповідно до Плану спільних заходів щодо контролю за дотриманням правил рибальства та протидії незаконному вилову водних біоресурсів в прикордонній смузі контрольованих прикордонних районів”, – повідомив керівник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик.

Читайте також:

2 Коментарів На Любомльщині відбувся спільний рейд рибоохоронного патруля та прикордонників (ФОТО)

  1. Мікульський це рибоохоронний патруль? Він до цього не має жодного відношення. От як рибінспекція почне до охоти мати діло то як він тоді заспіває? А так від хоче до всього добратися: ліс, озера, валюта, точки обміну та ін.

    • При Мікульському хоть якийсь звірь появився, дуже порядна людина!!!!! А обмін валют це власний дохід , щоб прокорми сім‘ю!!! До твоїх кишень людина немає ніяких відносин!!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*