На Любомльщині склали 43 протоколи за порушення карантину

29.04.2020 / Новини

На Любомльщині поліцейські перевірили за місцем проживання 409 з 409 жителів району, які повернулися з країн ЄС та надали добровільну згоду на самоізоляцію протягом наступних 14 днів.

З них у 342 осіб станом на 27 квітня термін самоізоляції завершився, – інформують на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Зокрема, під час перевірок до громадян доводилась інформація щодо необхідності перебування за місцем проживання задля власної безпеки та безпеки оточуючих, порядку дій у разі погіршення стану здоров’я, а також наголошено про відповідальність за порушення правил карантину.

Станом на 27 квітня працівники відділу поліції склали 43 адміністративних протоколів за порушення вимог статті 44-3 КУпАП, які скеровані для прийняття рішення до Любомльського районного суду.

“Шановні громадяни! Нагадуємо, що працівники поліції проводять вказані заходи лише з однією метою – не допустити поширення вірусу на території району та держави! Тому просимо з розумінням віднестись до встановлених обмежувальних заходів та без необхідності не покидати житло, а громадян які повернулися з країн ЄС – самоізолюватися на вказаний термін”, — зазначають правоохоронці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*