На Любомльщині пройдуть заходи з підготовки молоді до військової служби

12.09.2019 / Новини

В Любомльській райдержадміністрації приділять увагу підготовці молоді до військової служби. Про це йдеться у відповідному розпорядженні РДА від 4 вересня № 132.

Документом, зокрема, затверджено низку відповідних заходів щодо підготовки молоді до військової служби в 2019-2020 навчальному році. Вони передбачають навчально-методичні збори і заняття для викладачів предметів «Захист Вітчизни» та «Основи медичних знань», навчально-польові збори для учнів, на яких відпрацьовуватимуть стрільбу з автомата (малокаліберної гвинтівки), проводитимуться різноманітні практичні заняття.

Також приділяється увага темі фізичної підготовки допризовної молоді — для цього протягом навчального року планується провести легкоатлетичні змагання та спартакіаду.

Окрім того, передбачено ряд заходів, що стосуються підготовки школярів до вступу у вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів, військово-патріотичного виховання молоді, лікувально-оздоровчої роботи, цивільного захисту, підвищення рівня загальноосвітньої підготовки та вивчення державної мови.

До реалізації наміченого залучатимуть відповідні структурні підрозділи РДА, військкомат, виконкоми місцевих рад.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*