На Любомльщині працівники служби зайнятості та закладів освіти налагоджують співпрацю

31.10.2019 / Новини

30-го жовтня відбулася нарада керівників закладів освіти Любомльської міської ради.

У заході взяли участь директор Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Ліпич та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Надія Акіфєва, – повідомляють у службі зайнятості.

Юрій Іванович закцентував увагу присутніх на необхідності дотримання Закону України «Про зайнятість населення» в частині подання звітності за формою № 3 ПН, умов про прийняття та звільнення працівників, висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю із закладами освіти Любомльської ОТГ.

Надія Акіф’єва розповіла про інноваційні технології в роботі служби зайнятості. Роботодавці можуть подавати звіт про наявність вакансій через електронні кабінети роботодавця. Перспективною в плані оперативного задоволення потреб роботодавця в працівниках є робота рекрутера центру зайнятості.

Цікавою для керівників закладів освіти була інформація про можливість підтвердження результатів неформального навчання в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України, якою в 2019р. скористалися 3 особи Любомльського району та здобуття професії за ваучером для осіб старше 45 років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*