На Любомльщині працівники служби зайнятості налагоджують співпрацю з підприємцями

04.09.2019 / Новини

Працівники Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ проводять зустрічі із роботодацями. Нещодавно обговорили, зокрема, співпрацю із підприємцем Головненської ОТГ.

Вирішення питання зайнятості населення потребує налагодження конструктивної співпраці між службою зайнятості та працедавцями. Важливим напрямком роботи служби зайнятості з підприємцями району, який покликаний стимулювати їх на створення нових робочих місць, є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, – інформують у службі зайнятості.

Так, 2 вересня 2019 року відбулась робоча зустріч директора Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ Ліпича Юрія, начальника відділу взаємодії з роботодавцями Надії Акіф’євої з підприємцем Катериною Лещук.

Більше дев’яти років Катерина Миколаївна займається бізнесом у сфері торгівлі на території Головенської ОТГ. Під час зустрічі було обговорено шляхи подальшої співпраці служби зайнятості з роботодавцем. Зокрема можливість відшкодування ЄСВ та проведення робіт тимчасового характеру. Надані необхідні роз’яснення та консультації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*