На Любомльщині очільниця старостинства у костюмі Діда Мороза відвідала оселі жителів громади (ФОТО)

29.12.2019 / Новини

Очільниця Запільського старостинського округу Ольга Фізик у костюмі Діда Мороза привітала жителів громади з новорічно-різдвяними святами, завітавши в гості до старшого покоління і не тільки.

“Ви би бачили реакцію та емоції, коли ДІД МОРОЗ прийшов в гості до старшого покоління(і не тільки) — то є ЩАСТЯ!!! Повірте, я бачила багато щасливих очей, але напевно більше задоволених та радісних як ті, яких я побачила вчора та сьогодні — вже давно не спостерігала.

Свято чекають не тільки дітлахи, але і дорослі. Цими днями ми у цьому переконалися”, – на своїй сторінці у Facebook в.о. старости Запільського старостинського округу Ольга Фізик.

Спонсорську допомогу надали Самолюк Сергій Миколайович, ТзОВ”ЕКОПЕЛ”, ФОП Матвієнко (Валюх ) Надія Вікторівна та благодійник, який просив не згадувати публічно його імені (але якому щиро вдячні у сільраді).

“Ми постаралися зробити свято та привітати старше (але не завжди ) покоління із наступаючим Новим Роком. Ви знаєте, таких емоцій я дуже давно не переживала.

Хочу щиро подякувати снігурочці та циганці(моїм дівчатам ), які допомогли брати участь у цьому дійстві. Вітаю з Новим Роком Всіх!!! Будьте всі здорові та щасливі! Ще раз гарно всім ДЯКУЮ!”, – додала наостанок очільниця старостинства.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*