На Любомльщині допомагають людям, які опинилися у скрутному становищі  

15.04.2020 / Новини

У зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції, громадська організація  «Вихід є завжди!», утворена на базі церкви «Ковчег» розпочала проведення благодійної акції «Любомль — місто добрих людей». Цей проект має на меті об’єднати тих, хто готовий допомогти з тими людьми, яким потрібна допомога, адже через цю хворобу значна частина мешканців опинилась у скрутному матеріальному становищі.

Представники громадської організації, діяльність якої побудована на християнських принципах, за прикладом своїх однодумців з польських міст Люблін та Варшава, з початку квітня, завдяки пожертвам благодійників, вручають набори першої необхідності тим, хто найбільше потребує допомоги: літнім людям, хворим, одиноким матерям, які самостійно виховують 2-3 або більше дітей, тощо.

Працівники Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області також долучилися до проведення цієї благодійної акції. На території Адже на обліку сектору пробації також є засуджені, сім’ї яких потребують такої важливої в цей складний час допомоги.

Для прикладу, сім’я неповнолітнього юнака, яких виховується в родині, яка передчасно втратила батька. Мама та бабуся змушені самостійно давати раду вихованню 5 дітей (найстаршому у 2020 році виповниться 18 років, а найменшій дівчинці в цьому році виповниться 1 рік ). Або ж родина іншого неповнолітнього юнака, який перебуває на обліку служби пробації та  сім’я якого перебуває у скрутному матеріальному становищі.

«Дякуємо волонтерам за співпрацю та таку вкрай важливу в цей час допомогу. Віримо, що добро переможе, та певні сім’ї зможуть відчути, що Любомль – місто добрих людей».

Ольга ВАСЮТИЧ,

провідний інспектор Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*