На Любомльщині дітей навчали, як запобігти та протидіяти гендерному й домашньому насильству

11.03.2020 / Новини

2 березня для неповнолітніх, які перебувають на обліку Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області, було проведено захід, спрямований на запобігання та протидію булінгу, гендерному та домашньому насильству.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Тетяною Сидняк – головним спеціалістом Любомльського бюро правової допомоги Володимир-Волинського МЦ з надання БВПД було проведено бесіду щодо причин та наслідків вчинення насильства та булінгу, їх видів, відповідальності за вчинення таких правопорушень.

Крім того, було роз’яснено поняття «ґендерної рівності», яка передбачає рівні можливості, права та обов’язки жінок та чоловіків в усіх сферах життя (доступ до освіти, охорони здоров’я, управління і влади, рівні можливості реалізації своїх особистісних та професійних потреб та інтересів).

Олександр Мороз – начальник Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області, майором внутрішньої служби  — наголосив на недопущенні вчинення правопорушень.

На завершення зустрічі дітям продемонстрували спецрепортаж щодо протидії домашньому насильству.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*