На Любомльщині далекобійники перекрили трасу Ковель-Ягодин (ФОТО)

09.12.2019 / Новини

У Коцюрах далекобійники перекрили трасу в напрямку Ягодина. Водіям увірвався терпець. Вони чекають перетину кордону вже чотири доби.

Черга вантажівок у понеділок простягнулася від кордону аж до поліцейського поста у Любомлі. Водії стоять у черзі без жодних зручностей, немає де навіть купити питної води. Про це йдеться на сторінці «Нашого життя» у фейсбуці.

«Представники митниці говорять, що можуть пропускають по 600 вантажівок за добу. Ми по електронних реєстрах бачимо, що такої кількості машин вони не пропускають. В той же час нам повідомили, що польська сторона може приймати до 250 вантажівок. Вже більше двох годин ми вимагаємо зустрічі з представниками митниці, проте нас поки ігнорують», – коментують ситуацію далекобійники.

До мітингарів приїхали поспілкуватися голова Любомльської райдержадміністрації Олександр Устименко із заступником Олександром Герасимчуком.

Близько 16:30 до далекобійників приїхав т.в.о. начальника Ягодинської митниці Сергій Ткачук. В цей час відбувається спілкування з водіями.

Сергій Ткачук

Сергій Ткачук

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*