На Ковельщині розпочалися військові навчання під керівництвом Головнокомандувача ЗСУ

24.09.2021 / Новини

23-го вересня у смт Луків та с. Гірники Ковельського району розпочались командно-штабні навчання з командування об’єднаних сил Збройних сил України «Об’єднані зусилля – 2021» та навчальні збори з оперативним резервом 2-ої черги військовозобов’язаних військових частин А7028, А7059.

Початку командно-штабних навчань передувало засідання штабу територіальної оборони району під головуванням очільниці Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен, – інформує Ковель.Медіа.

В ході засідання члени штабу обговорили план проведення навчань, які проходитимуть у два етапи і триватимуть до 1 жовтня 2021 року у пунктах дислокації підрозділів військових частин.

Заступник голови РДА Дмитро Красносельський спільно із заступником голови Ковельської районної ради Андрієм Броїлом та військовим комісаром Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрієм Середюком взяли участь у навчаннях, які проходять у селі Гірники Ратнівської територіальної громади.

Відбуваються заходи під загальним керівництвом Головнокомандувача Збройних сил України. До навчань і навчальних зборів залучатиметься велика група посадових осіб та офіцерів органів військового управління.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*