У СБУ спростовують інформацію про розстріл офіцерів на кордоні з Угорщиною

24.12.2019 / Новини

Цілу групу оперативників СБУ, в яку входили чотири офіцери, два тижні тому виявили вбитими в околицях містечка Виноградів на Закарпатті поблизу кордону з Угорщиною.

Про це “Стране” розповіло джерело в СБУ.

За словами офіцера спецслужби, чотирьох співробітників СБУ знайшли мертвими. За інформацією “Страны”, оперативна група СБУ з трьох офіцерів столичного главку і прикомандированого до них співробітника районного управління спецслужби виконувала завдання по документації трафіку контрабанди через так звану “приватну ділянку” кордону України з Угорщиною і Румунією.

Про це ділянку раніше багато писали в центральних і регіональних ЗМІ. Справа в тому, що безпосередньо вздовж кордону України місцеві контрабандисти викупили і побудували безліч приватних домоволодінь, через які і здійснювалася контрабанда з України.

Мабуть, СБУ в черговий раз спробувала з’ясувати, що відбувається на цій ділянці кордону. Але тут їх чекала пастка: оперативну групу просто вбили.

За інформацією джерел “Страны” в СБУ, спецслужба злила інформацію місцевим бандитам про прибуття спецгрупи оперативників. Після того, як з опергрупою було втрачено зв’язок, їх почали шукати і знайшли мертвими, всі тіла були зі слідами тортур. Людей вбили контрольними пострілами в голову.

В СБУ офіційно не підтвердили факт загибелі своїх співробітників на Закарпатті. Спікер спецслужби  Олена Гітлянська зазначила в соцмережах, що це недостовірна інформація.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*