На кордоні з Польщею затримали торгівця людьми (ФОТО)

13.03.2018 / Новини

На українсько-польському кордоні правоохоронці запобігли спробі вивезення громадянок України до Німеччини з метою сексуальної експлуатації.

Учора в пункті пропуску «Краковець» співробітники оперативних підрозділів Державної прикордонної служби разом із представниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції у Львівській області, затримали іноземця який віз за кордон наших співвітчизниць, – інформують у прикордонному відомстві.

Чоловіка було затримано в рамках кримінального провадження за ст. 149 ККУ «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини». Дівчат, віком від 22 до 27 років, жительок Харкова, іноземець планував перевезти через кордон з метою подальшого використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС.

Подальші кримінально-процесуальні заходи у цій справі проводяться представниками Нацполіції України. Згідно із санкцією статті, іноземцю загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*