На конкурс “Нове обличчя кордону” в підрозділ “Римачі” вже подали перші заявки

21.05.2018 / Новини

Відбір в рамках реформування прикордонних підрозділів за проектом “Нове обличчя кордону” триває в Одесі та у Волинській області.

Тільки за перший тиждень відбору, який розпочався 14 травня, в підрозділи “Одеса-авіа” та “Римачі” вже висловили бажання майже 200 осіб, переважна більшість з яких цивільна молодь.

Про це інформують у прес-службі прикордонного відомства.

Зазначимо, що подати заявки для відбору в ці підрозділи можна до 27 липня. Конкурс проходить як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Ознайомитися з деталями конкурсу та заповнити анкету можна за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/.

Варто додати, що кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Відмітимо, що конкурс є одним із кроків ефективного реформування органів охорони державного кордону, що наближує Держприкордонслужбу до європейських стандартів діяльності.

Постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу для об’єктивності та прозорості проекту є експерти Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, за чиєї підтримки він реалізовується.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*