На хабарі затримали заступника міського голови Володимира-Волинського

13.07.2019 / Новини

Сьогодні, 12 липня, заступника міського голови Володимира-Волинського, секретаря ради Олега Свідерського затримали на хабарі 10 тисяч гривень.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє управління захисту економіки у Волинській області.

Як повідомили оперативники управління захисту економіки у Волинській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України викрили та припинили функціонування злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організовану заступником голови одного з міст області перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради.

Посадовець вимагав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. У разі домовленості заступник міського голови обіцяв подальше сприяння ним у отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

Свідерського було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень хабара.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*