На календарі 27 лютого: хороша погода — до морозів

27.02.2020 / Новини

Сьогодні Сонце зійде о 7.11, зайде о 18.01. Тривалість дня — 10 год. 50 хв.

* * *

Іменинники: Кирило, Михайло, Федір, Георгій, Юрій, Єгор.

* * *

27 лютого в історії України

1932 — в УРСР створено п’ять перших областей: Вінницьку, Дніпропетровську, Київську, Одеську та Харківську.

1965 — відбувся перший політ Ан-22 («Антей») — першого в світі турбогвинтового широкофюзеляжного транспортного літака, сконструйованого в Києві Авіаційним науково-технічним комплексом ім. О. К. Антонова. Літак установив 41 світовий авіаційний рекорд.

* * *

Про це писав «КОРДОН» рік тому

На Волині працівник пошти витягнув з посилки 1800 доларів

У Ковелі працівник одного з відділень “Нової пошти” викрав з посилки майже дві тисячі доларів. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент трапився наприкінці жовтня 2018 року. Відомо, що перебуваючи у кімнаті для фасування посилок четвертого відділення компанії «Нова пошта» у місті Ковелі та маючи вільний доступ до посилок, чоловік таємно викрав грошові кошти у розмірі 1 800 доларів США. У перерахунку згідно з курсом Національного банку України за станом на 25 жовтня 2018 року це складало 50 тисяч 783 гривень 57 копійок.

* * *

Погода 27 лютого

Хмарна погода з проясненнямим. Вночi мокрий снiг та дощ. Вдень невеликий дощ та мокрий снiг. Вiтер захiдний, 7-12 м/с. Температура по області вночi 0-5° тепла, вдень 1-6° тепла, у Луцьку вночі 2-4° тепла, вдень 3-5° тепла.

* * *

Народний прогноз погоди

27 лютого вшановується пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину цього дня повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів. на Кирила — до міцних морозів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*