На календарі 25 грудня: на Спиридона сонячно — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними

25.12.2019 / Новини

Сьогодні Сонце зійде о 8.27, зайде о 16.21. Тривалість дня — 7 год. 54 хв.

* * *

Іменинники: Спиридон, Олександр.

* * *

25 грудня в історії України

1895 — народився Григорій Верьовка, український композитор, керівник і диригент Державного українського народного хору.

1951 — в Києві введено в дію першу в СРСР електронно-обчислювальну машину.

* * *

Про це писав «КОРДОН» рік тому

В Україні розпочав роботу онлайн-портал для перевірки грошової оцінки земель

В Україні почав роботу в тестовому режимі відкритий електронний портал для визначення загальнонаціональної нормативної грошової оцінки (НГО) сільськогосподарських земельних ділянок.

Він дасть змогу власникам землі, які здають ділянки в оренду, переконатися в справедливості орендної плати і скоригувати її, орієнтуючись на показники земельних аукціонів по району. Його запровадження дасть змогу власникам землі, які здають ділянки в оренду, спираючись на дані НГО, переконатися в справедливості орендної плати і, в разі необхідності, скоригувати її.

* * *

Погода 25 грудня

Хмарно. Вночі дощ, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-7º тепла, у Луцьку протягом доби 4-6º тепла.

* * *

Народний прогноз погоди

25 грудня відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцестояння: «Сонце переходить на другий бік». Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна — зима буде теплою, а літо — похмурим.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*