На Іваничівщині рибоохоронці прибирали берегову лінію Західного Бугу. ФОТО

21.09.2020 / Новини

18 та 19 вересня 2020 року відбулась екологічна акція з нагоди Міжнародного дня чистих берегів, ініційована Волинським рибоохоронним патрулем.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, учасники заходу два дні прибирали від сміття берегову лінію річки Західний Буг між селами Литовеж та Мовники Іваничівського району Волинської області. До акції окрім державних інспекторів рибоохорони долучилися небайдужі громадяни та навіть діти.

Учасниками прибирання зібрано близько 50 мішків сміття: пластикових і скляних пляшок, поліетилену, целофану, недопалків, покришок тощо. Спільними зусиллями з берегу річки на сміттєзвалище було вивезено повний причіп сміття.

Волинський рибоохоронний патруль дякує усім за участь в заходах та попереджає про шкоду, яку несе сміття на берегах водойм. Потрапляючи у воду, воно повільно знищує екосистему річок та морів.

Пам’ятайте, кожен з нас щодня робить власний вибір: зберегти життя нашої планети чи сприяти її загибелі. Тому коли ви виходите на природу, не забувайте прибрати за собою та власним прикладом вчіть дітей дбайливо ставитися до навколишнього середовища.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*