На Іваничівщині поліцейські розшукали 16-річну дівчину, яка пішла з дому

18.07.2020 / Новини

До Іваничівського відділення поліції 16 липня надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Павлівської сільської ради, про те що її 16-річна донька напередодні пішла з дому на прогулянку та поданий час не повернулася.

Отримавши інформацію про зникнення неповнолітньої, співробітники відділення поліції розпочали негайний пошук дитини, пише Район. Іваничі.

Правоохоронці опитали коло друзів і знайомих дівчини та встановили що, вона могла поїхати до свого друга у місто Володимир-Волинський, а тому було орієнтовано поліцейських інших відділів та відділень поліції області. Проведеними пошуковими завдяки спільним та злагодженим діям поліцейських Іваничівського відділення поліції, Луцького відділу поліції, Управління патрульної поліції у місті Луцьк та Ковельського відділу поліції, дільничним офіцером поліції Ковельського ВП було виявлено зниклу дівчину на території Луцької автостанції.

Неповнолітня за час своєї відсутності за місцем проживання не стала жертвою будь-яких протиправних дій.

Поліцейські передали дитину батькам та провели з ними профілактичну бесіду для запобігання подібних випадків у майбутньому.

Поліція закликає громадян, що у подібних ситуаціях головне – не зволікати. Якщо у вас пропала близька людина, а тим більше дитина, – негайно повідомте про це поліцію за номером «102». Так, дорогоцінний час не буде втрачено, і шанси розшукати зниклих значно зростуть.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*