На Буковині прикордонники стріляли у контрабандистів

20.02.2019 / Новини

Прикордонники були змушені застосувати зброю проти контрабандистів.

На Буковині в середу, 20 лютого, співробітники Держприкордонслужби були змушені застосувати зброю проти контрабандистів. Двоє людей отримали кульові поранення ніг. Про це повідомляє спікер ДПСУ Олег Слободян на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Інцидент стався вдень.

“Близько 13:30 черговому відділенню Красноїльськ, що на Буковині, від прикордонного наряду надійшла інформація про виявлення в тилу ділянки великої групи (понад 10 осіб) з пакетами сигарет, що рухалася в напрямку кордону”, – пише Слободян.

За його словами, контрабандисти, побачивши прикордонників, кинули близько 20 ящиків з сигаретами і втекли, але, зрозумівши, що їх набагато більше, ніж співробітників ДПСУ, вирішили повернутися за своїм товаром.

“Оскільки прикордонники виконували обов’язки з охорони кордону, з метою припинення незаконних дій порушників і недопущення передумов до заволодіння зброєю, прикордонники в межах, визначених законодавством, змушені були застосувати зброю. В результаті, двоє людей отримали кульові поранення нижніх кінцівок”, – повідомляє Слободян.

Постраждалі госпіталізовані. Прикордонники поінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*