На бізнес-форумі у Луцьку говорили про Шацький нацпарк (ФОТО)

23.09.2018 / Новини

Представники бізнесу, стартапери та потенційні інвестори не лише з України, а й з-за кордону… У Луцьку відбувся міжнародний інвестиційний бізнес-форум “Волинь-Інвест”.

Програма форуму включала три тематичних дискусійних платформи, які були присвячені питанням “зеленої економіки”, промисловості, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів, розвитку сільського та лісового господарства, туризму, культурної, науково-освітньої співпраці.

Про це йдеться на Facebook-сторінці нацпарку.

Представила рекреаційну перлину регіону – Шацький національний парк, на масштабному заході і директор ШНПП Марія Христецька. Від гліцеринових озер та пишних лісів до багатої флори та фауни – Нацпарку є чим похвалитися. Тут завжди раді бачити туристів, адже впродовж року працювали над створенням комфортних умов для відпочиваючих.

“Модернізація пляжу, як результат співпраці парку та підприємців, вже цього сезону отримала схвальні відгуки відпочивальників, – розповідає Марія Христецька. Свіжий пісок, цивілізовані кабінки для переодягання, облаштовані доріжки до озера і пляжні парасольки, достатня кількість смітників, систематичне прибирання та обслуговування біотуалетів”.

Працівники парку провели і величезну роботу з облаштування відпочинку у рекреаційних пунктах. Зокрема, реконструкція автентичної хатинки, наметового містечка “Незабудка” та інших баз парку. Крім того, на території нацпарку активно розвиваються екотуризм і різноманітні види екскурсій.

“Шацький нацпарк – перспективна територія з величезним потенціалом, тому потребує як внутрішнього бізнесу, так й інвестицій з-за кордону. Це дало б можливість ще більше наблизити стандарти відпочинку до Європейських. Тому такі форуми, як «Волинь-інвест» необхідно проводити щороку”, – підсумувала Марія Христецька.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*