На базі Радехівської ЗОШ відбувся фестиваль “Веселі старти” (ФОТО)

11.02.2019 / Новини, Спорт

8 лютого 2019 року на базі Радехівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся територіальний фестиваль “Веселі старти” під гаслом “Здорові діти – здорова нація” серед учнів 3-4 класів закладів освіти Вишнівської ОТГ.

Мета заходу – створення сприятливих умов для зміцнення здоров’я громадян як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалізації права особи на оздоровчу рухову активність та формування ціннісного ставлення юнацтва та молоді до власного здоров’я, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

У змаганнях взяли участь 6 команд. Всього у спортивно-масовому заході було залучено 60 дітей. Свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Перемогу здобула команда Радехівської ЗОШ І-ІІ ст., ІІ місце зайняла команда Римачівського НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ” та ІІІ місце – Штунська ЗОШ І-ІІІ ст. В ІІ (районному) етапі фестивалю, який відбудеться в м. Любомль12.02.2019 року, візьмуть участь команд Радехівської ЗОШ І-ІІ ст. та Римачівського НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ”.

Переможців та призерів територіального фестивалю нагороджено дипломами відповідних ступенів, а також цінними призами від організаторів змагань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*