На автозаправках Любомльщини рятувальники провели профілактичні заходи

08.09.2017 / Новини

7-го вересня працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели комплексне спеціальне тренування з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для працівників АЗК ТОВ «ВОГ-РИТЕЙЛ» на території Любомльського району.

Фахівці ДСНС нагадали працівникам правила пожежної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та розповіли про основні причини пожеж та трагічних випадків на них, довели до відома статистику випадків виникнення пожеж на території району, а також роз’яснили, як не допустити пожеж в екосистемах.

“Працівникам АЗС повідомили про обов’язки осіб відповідальних за пожежну безпеку, як правильно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, користуватися первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), зокрема як найшвидше провести евакуацію людей та що робити у разі можливої терористичної загрози тощо, – зазначив головний інспектор Любомльського РВ УДСНС у Волинській області, капітан служби цивільного захисту Микола Лябук.

Для кращого засвоєння інформації співробітники Служби порятунку «101» вручили листівки з основних правил пожежної та техногенної безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

21442305_1511567955590634_303921596_n

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*